OVER ELAUNCH

We zijn klein, maar denken groots. Moet kunnen met de expertises die we bezitten. We bundelen onze krachten en zijn voortdurend op zoek naar echte triggerpoints om leren nog leuker en effectiever te maken. Samen komen we tot de beste ideeën en mooiste resultaten. Dit wil niet zeggen dat we het altijd met elkaar eens zijn… Maar goed ook. Want zonder wrijving geen glans. Oo en een potje gamen? Daar zijn wij niet vies van! Een VRIJMIBO is dan ook niet compleet zonder een ‘digital’ potje, Among Us of Codenames. Meer over ons weten? Bel gewoon even!

OVER ELAUNCH

Bij ELAUNCH kijken we naar de toekomst. Onze focus ligt niet voor niets op millennials die zo’n 50% van de workforce uitmaken en een steeds groter aandeel innemen. Deze digital natives zijn onlosmakelijk verbonden met hun smartphone en gewend om voortdurend kennis te vergaren. Speel je hier als werkgever nog niet op in? Dan is er werk aan de winkel. Anno 2020 kom je niet meer weg met een responsive website. Wil je een effectieve oplossing die aansluit bij jouw doelgroep? 

Bij ELAUNCH krijg je een persoonlijke smartphone app. Ingericht op basis van wensen en vormgeven in jullie eigen huisstijl. Voorzie in de behoefte van je medewerkers en biedt hen - in no-time - content die ze nodig hebben om goed te kunnen presteren.

We blijven weg van het ‘all you can eat buffet’ principe. Het klinkt misschien aantrekkelijk? Toegang tot eindeloos veel content en voor elk wat wils. Effectief? Niet bepaald. Het is vaak te generiek, onpersoonlijk en ook nog eens saai. Bij ELAUNCH geloven we in de kracht van content op maat - persoonlijke leerplannen -. Het aanbieden van de relevante kennis die aansluit op ervaring, verantwoordelijkheden, uitdagingen en behoefte. Vorm is hierbij belangrijk. Het voorzien in een optimale mix van digitale en klassikale trainingen - blended learning - om medewerkers te blijven prikkelen en betrokken te houden bij de materie. Door je trainingsprogramma op deze manier in te richten, geef je iedere medewerker handvatten om te shinen en de beste versie van zichzelf te worden. Giet hier een fun sausje overheen en je hebt een gouden combinatie. 

Als je het ons vraagt, moet leren dan ook altijd leuk zijn. We doen immers het liefste dingen waar we plezier aan ondervinden. En door te voorzien in deze behoefte, stimuleren we intrinsieke motivatie en laten we gebruikers op ons platform leren vanuit eigen beweegredenen. De participatiegraad van trainingen ligt dan ook op 92%. Niet slecht, toch?

Het ELAUNCH platform is zo ontwikkeld dat technieken uit de game-industrie jouw trainingen succesvol maken. Ook wel gamification. Gamification gebruiken we niet alleen omdat we hier zelf zo enthousiast over zijn. Het is een wetenschappelijke onderbouwde methode voor jong en oud. En het zal je verbazen. Juist degenen waar je het niet van verwacht, zijn de meest fanatiekelingen en stijgen boven zichzelf uit. 

Naast gamification houden we ons bezig met het ontwikkelen van verschillende serious games en voorzien we in game based learning. Serious games zijn entertaining, maar hebben ook een educatief doel. 

So, game on? Gewoon even bellen en we lanceren jullie naar leren 3.0.