ELAUNCH lanceert een nieuwe functionaliteit om ‘blended learning’ verder vorm te geven. Medewerkers krijgen een optimale combinatie van fysieke en offline-trainingen aangeboden, volledig geïntegreerd in hun app en eenvoudig te beheren.

Door deze nieuwe mogelijkheden kunt u

  • medewerkers uitnodigen voor een vakbeurs of huisshow
  • registreren wie welke booth heeft bezocht
  • de kennis van uw medewerker testen bij verschillende booths

Deze functionaliteit lanceerden we op de BCC Experience Day, een interne beurs waar verkoopmedewerkers meer dan 40 booths van leveranciers bezochten om kennis op te doen over de nieuwste productinnovaties.

Hoe werkt de blended learning functionaliteit?

Verkoopmedewerkers kregen in de app op basis van hun leerplan een uitnodiging voor dit BCC evenement. Ook ontvingen ze reminders in de vorm van pushberichten. Tijdens de beurs bezochten zij de verschillende booths van leveranciers waar zij deelnamen aan korte workshops of interactieve demonstraties. Na iedere sessie volgde een test. Leveranciers gaven de medewerkers een code waarmee zij in de app testvragen konden unlocken. Dit registreerde ook meteen hun aanwezigheid en medewerkers kregen in de app punten en badges als beloning. Deze beloningen waren afhankelijk van de instellingen bij de booth.

De organisatie had realtime inzicht in het dashboard en kon gemakkelijk rapportages maken en downloaden. Leveranciers kregen na afloop een eigen rapportage, waardoor zij een goed beeld hadden van de impact van hun sessie. Aan het einde van de dag waren er prachtige prijzen voor de bezoekers die de meeste testvragen goed hadden beantwoord.

Tijdens het evenement was iedere bezoeker actief met de BCC Academy app. 100% participatie dus! De kracht van deze blended learning-aanpak zit in de fun-factor en de optimale combinatie tussen de fysieke- én online toetsing. De medewerkers hadden persoonlijk contact met de trainers om bijvoorbeeld vragen te stellen. Ook maakten we optimaal gebruik van de vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving van de Academy app. Het hele programma was eenvoudig in te regelen en te beheren in het dashboard.

Meer weten over onze oplossingen, mogelijkheden of referenties? Neem contact met ons op!