LEERPLATFORM

ALLES-IN-1 TOOL

ELAUNCH geeft je de tools in handen om van trainings- en opleidingsprogramma’s een succes te maken. Het helpt jouw medewerkers excelleren en stelt ze in staat om klanten uitstekend te adviseren en een optimale service te verlenen. Met het ELAUNCH platform geef je medewerker meer vertrouwen en bovenal bespaar je tijd en geld, én creëer je meer omzet.

KRACHTIG & INTUÏTIEF

 • Wonderland

  Alles-in-1: LMS + auteurstool + APP. Jullie krijgen je eigen LMS waarmee jullie zelf trainingen kunnen maken en deze eenvoudig beschikbaar stellen in de app van je medewerkers. 

 • Wonderland

  Gebruiksvriendelijkheid staat bij ELAUNCH voorop. Dit geldt voor de medewerkers die aan de slag gaan in de app als voor de managers die zich bezighouden met het inrichten, beheren en evalueren van trainingen.

 • Wonderland

  Smartphone app. Wij ontwikkelen, onderhouden en hosten jullie eigen iOS en Android app en richting deze in op basis van wensen en voorkeuren. In jullie eigen huisstijl? Het kan!

 • Wonderland

  Auteurstool. Door middel van handige templates maak je letterlijk in een paar minuten verschillende microlearnings en ontwikkel je een compleet trainingsprogramma inclusief voorwaardelijke trainingen.

 • Wonderland

  Rollen en rechten. Door het toewijzen van rollen en rechten geef je iedereen zijn eigen taak binnen het platform en houd je het beheer in handen. Iedereen kan vanuit zijn/haar rol meewerken aan het succes van het opleidingsprogramma!

 • Wonderland

  Realtime resultaten. Altijd vinger aan de pols houden? Alle resultaten zijn realtime te monitoren in jullie dashboards. Per medewerker of per module krijgen jullie inzicht hoe goed er gepresteerd en geleerd wordt.

 • Wonderland

  Webinars. Het geven van een live webinar geeft de mogelijkheid om informatie op een persoonlijke manier over te brengen en medewerkers te trainen op afstand. Met deze trainingsvorm maak je een leerplan interactiever en een stuk leuker!

 • Wonderland

  Klassikale trainingen. Organiseer je een klassikale training? Dan regel je dit heel eenvoudig via het ELAUNCH platform. Geen losse papieren lijsten, maar automatisch georganiseerd.

HET ELAUNCH PLATFORM

Wonderland

Persoonlijke leerplannen

voor individuele ontwikkeling

Auteurstool

creëer eigen trainingen

Rollen en rechten

bepaal toegankelijkheid

sharetool

wissel kennis uit met partners

Mailings en pushberichten

templates in jullie huisstijl

Dashboards en rapportages

inzicht in kennisniveau

Meertalig

internationale organisaties

Let's stay in touch

VRAAG MAAR RAAK OF ZEG GEWOON HI