Leerplatform

ALLES-IN-1 TOOL

ELAUNCH geeft je de tools in handen om van trainings- en opleidingsprogramma’s een succes te maken. Het helpt jouw medewerkers excelleren en stelt ze in staat om klanten uitstekend te adviseren en een optimale service te verlenen. Met het ELAUNCH platform geef je medewerkers meer vertrouwen en bovenal bespaar je tijd en geld, én creëer je meer omzet.

Krachtig en intuïtief

 • Wonderland

  Alles-in-1

  LMS + CMS + APP. Krijg alle tools in handen om zelf eenvoudig trainingen te maken en deze direct te publiceren in de app van je medewerkers.

  Alles-in-1
 • Wonderland

  Gebruiksvriendelijk

  Dat staat bij ELAUNCH voorop. Dit geldt voor de medewerkers die aan de slag gaan in de app als voor de beheerders die zich bezighouden met het inrichten, beheren en evalueren van trainingen.

  Gebruiksvriendelijk
 • Wonderland

  Apps

  Wij ontwikkelen, onderhouden en hosten jullie eigen iOS en Android apps. Een app in je eigen huisstijl? Natuurlijk!

  Apps
 • Wonderland

  Auteurstool

  Met onze handige templates zet je in een aantal minuten een microlearning in elkaar. Creëer een compleet trainingsprogramma inclusief voorwaardelijke trainingen.

  Auteurstool
 • Wonderland

  Rollen en rechten

  Houd zelf het beheer in handen en geef iedereen zijn eigen taak binnen het platform. Zo werkt iedereen vanuit zijn rol mee aan het succes van het opleidingsprogramma.

  Rollen en rechten
 • Wonderland

  Realtime resultaten

  Alle resultaten zijn realtime te monitoren in het dashboard. Krijg inzicht in een specifieke microlearning of een medewerker en zie hoe goed ze presteren.

  Realtime resultaten
 • Wonderland

  Webinars

  Het geven van een live webinar geeft de mogelijkheid om informatie op een persoonlijke manier over te brengen en medewerkers te trainen op afstand. Met deze trainingsvorm maak je een leerplan interactiever en een stuk leuker!

  Webinars
 • Wonderland

  KLASSIKALE TRAININGEN

  Organiseer je een klassikale training? Dan regel je dit heel eenvoudig via het ELAUNCH platform. Geen losse papieren lijsten, maar automatisch georganiseerd. Van uitnodiging tot aanwezigheids-check.

  KLASSIKALE TRAININGEN

Het ELAUNCH platform

Wonderland

Persoonlijke leerplannen

voor individuele ontwikkeling

Auteurstool

creëer je eigen trainingen

Rollen en rechten

bepaal wie wat mag en kan

Sharetool

wissel kennis uit met partners

Pushberichten en e-mails

templates in jullie huisstijl

Dashboards en rapportages

realtime inzicht in resultaten

Meertaligheid

voor internationale organisaties

Let's stay in touch

Vraag maar raak of zeg gewoon hi