Oplossingen

ALTIJD BINNEN HANDBEREIK

Haal het beste uit je medewerkers met het mobiele leerplatform van ELAUNCH. Bereik je medewerkers op een doeltreffende manier met jullie eigen app. Kennis is altijd binnen handbereik met microlearnings en games.

(Pre)Onboarding

EEN VLIEGENDE START

Wist je dat een goede onboarding zomaar honderden, zoniet duizenden, euro's per werknemer kan schelen? Laat nieuwe medewerkers thuis al kennismaken met jullie organisatie, collega's en uitdagingen. Zo zorg je dat ze met veel vertrouwen en enthousiasme aan hun nieuwe baan beginnen. En dat allemaal via jullie eigen app. Natuurlijk bepaal je zelf hoe je het onboardingstraject inricht en houd je de resultaten bij gedurende deze periode. Onboardingstraject succesvol afgerond? Dan sluit je deze naadloos aan op het persoonlijk leerplan. Je nieuwe collega zal zich snel thuisvoelen binnen de organisatie.

Wonderland

HOGERE KLANTTEVREDENHEID

BLINK UIT IN VERKOOP EN SERVICE

Iedere maandag een korte video-update van de salesmanager? Trainingen op het gebied van klantacquisitie, verkoopgesprekken, klantactivatie, klantgerichtheid en service? Alle kennis van de nieuwste producten en diensten direct beschikbaar? En dat allemaal in één app? ELAUNCH zorgt dat verkopers toegang hebben tot alle kennis. Zo gaan ze vol zelfvertrouwen het verkoopgesprek in. En wie weet worden zij wel echte ambassadeurs van het bedrijf.

Wonderland

Werkinstructies

VOOR EEN GOED RESULTAAT

Via het ELAUNCH platform voorzie je iedere medewerker van duidelijke instructies om het werk goed uit te voeren. Hoe werken ze met machines, systemen of applicaties? Welke werkwijze wordt er gehanteerd? Hoe bereid je hen voor op aankomende campagnes? Met het mobiele leerplatform geef je iedere medewerker toegang tot actuele informatie door onder andere (werk)instructie-video’s of artikelen met handige tips en tricks.

Neem het etaleren van etalages of de herinrichting van winkels in verband met Kerst. Via het platform verstuur je een aankondiging met instructies - middels een pushnotificatie en/of e-mail - en stel je iedereen op de hoogte van geplande activiteiten. Geen rompslomp met geprinte papieren van het intranet, maar visueel vormgegeven in de app op hun smartphones.

Wonderland

Compliance

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN BELANGRIJKE (VEILIGHEIDS)REGELS

Als werkgever moet je aantoonbaar kunnen maken dat medewerkers werken in overeenstemming met de wet- en regelgeving. Met ELAUNCH kun je medewerkers verplichten om een reeks van trainingen succesvol af te ronden. In het dashboard houd je bij of medewerkers hieraan voldoen of dat ze extra hulp nodig hebben.

Wonderland

Productkennis

VAN DE NIEUWSTE PRODUCTEN

Leer je medewerkers alles over de de nieuwste producten en diensten. Zo kunnen ze klanten helpen en het juiste product adviseren. Met de diverse templates zet je snel een training in elkaar. Organiseer je liever een webinar of een klassikale training? Ook dat is mogelijk!

Wil je niet alleen je eigen medewerkers trainen, maar ook die van partners? Door een training te exporteren stel je jouw kennis beschikbaar aan de medewerkers van partners.

Wonderland

Campagnes lanceren

ZORG VOOR EEN SUCCESVOLLE ACTIVATIE

Een marketing campagne lanceren of winkels voorbereiden op de feestdagen? Tijdens - de belangrijkste - campagne momenten van het jaar wil je dat iedereen op de hoogte is van de juiste informatie en activiteiten. Alleen dan kan een campagne succesvol worden en slagen. Communicatie is hierbij essentieel; vanaf de voorbereiding tot aan de activatie.

Instrueer je team - geef duidelijke instructies - en geef feedback tijdens de activatie. Loopt alles volgens plan of zijn er extra instructies nodig? Houd zicht op projecten en stuur eenvoudig bij waar nodig.

Wonderland

HR communicatie

BLIJF ALTIJD IN CONTACT

Het kan lastig zijn om snel en makkelijk te communiceren met medewerkers. E-mails verdwijnen onderop de stapel of medewerkers verdwalen in een berg informatie. ELAUNCH helpt om jullie communicatie te stroomlijnen door alles op een centrale plek te zetten. Namelijk in jullie eigen app! Stel in een aantal stappen het team, de afdeling of de hele organisatie op de hoogte van nieuws en activiteiten. Een stuk gemakkelijker en effectiever.

Wonderland

Let's stay in touch

Vraag maar raak of zeg gewoon hi