Next level leren

FUN, IMPACTVOL & DOELTREFFEND

MILLENNIALS

In verscheidene bedrijfstakken - waaronder retail - is 80% van de workforce nu al millennial. Voordehandliggend om te kiezen voor een leerplatform en leermethoden die volledig aansluiten bij deze doelgroep. Door het aanbieden van korte trainingsmodules en entertaining content in jullie eigen app, beslissen zij zelf waar, wanneer, maar ook hoe vaak zij leren. Kennis is on demand en altijd binnen handbereik.

Wonderland

MICROLEARNINGS

Kort, krachtig en to-the-point. Via microlearnings draag je informatie binnen een aantal minuten over en zorg je voor optimale kennisoverdracht bij millennials. Net als bij social media zijn microlearnings rijk aan video of nog leuker, educatieve games. Vergeet oersaaie PC e-learnings. Biedt medewerkers aantrekkelijke microlearnings op hun telefoon.

Wonderland

MOBILE FIRST

Millennials zitten meer dan 3,5 uur per dag op hun smartphone. Toch spelen LMS aanbieders hier niet op in en kiezen zij nog steeds voor een responsive website. ELAUNCH weet beter. Bij ons krijg je een eigen app vormgeving in jullie huisstijl. Deze is te downloaden in de stores en beschikbaar op de telefoons en tablets van je medewerkers. Smartphone apps brengen vele voordelen met zich mee, maar wenst iemand te leren via een laptop? Ook deze mogelijkheid bieden wij aan.

Wonderland

PERSOONLIJKE LEERPLANNEN

Via ELAUNCH bied je medewerkers een lesprogramma op maat die past bij uitdagingen, verantwoordelijkheden en ervaring. Hoe je dit vormgeeft? Dat bepalen jullie zelf. Door persoonlijke leerplannen verhoog je de relevantie van kennisoverdracht en stimuleer je intrinsieke motivatie van medewerkers om te willen leren. Het bepalen van een leerplan klinkt misschien ingewikkeld, maar geen zorgen het is eenvoudig.

Wonderland

GAMIFICATION

Bij gamification gebruiken we technieken uit de game-industrie om leren een stuk leuker te maken. Medewerkers worden uitgedaagd, krijgen feedback en worden beloond voor prestaties, bijvoorbeeld door punten, levels en badges. Waardoor ze intrinsiek gemotiveerd zijn om de app continu te gebruiken en te blijven leren. Uit onderzoek blijkt dat 84% van de ondervraagden beweert dat ze extra gemotiveerd zijn wanneer gamification is toegepast op hun trainingen. En dat 72% aangeeft dat gamification hen inspireert om harder te werken. ELAUNCH maakt leren leuker!

Wonderland

BLENDED LEARNING

Blended learning is een optimale mix van leervormen. Het is een geïntegreerd leerplan van klassikale en digitale trainingen die elkaar aanvullen en versterken. Met het ELAUNCH leerplatform stel je niet alleen mobiele trainingen beschikbaar, ook webinars of klassikale trainingen organiseren je gemakkelijk. Maak gebruik van verschillende leervormen en stel een uniek leerplan samen voor iedere medewerker.

Wonderland

GAME BASED LEARNING

KENNIS OPDOEN MET GAMES

Kennis opdoen door het spelen van games. De fun-factor is hoog waardoor games regelmatig worden gespeeld en spelers meer betrokken worden bij de leerstof. Met als resultaat dat het beter onthouden wordt. Met game based learning brengen we ‘leren’ naar een nieuw niveau. Leren 3.0.  FACTS De gemiddelde gamer is 34 jaar oud  Millennials gamen zo’n 10 uur per week - steeds meer op hun smartphone - Niet alleen mannen, want met 52% zijn vrouwen in de meerderheid

Wonderland
 • Wonderland

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  "Ik beveel ELAUNCH graag aan! Slimme aanpak, servicegericht, flexibel en denken met je mee. Kop koffie drinken als je een goede oplossing voor de ontwikkeling van medewerkers zoekt! ”

  Willem Marcelissen

  Independent Retail Professional

 • Wonderland

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  “Een geweldig platform om kennis te delen en verkoop te stimuleren. Schaalbaar, flexibel en meetbaar.”

  Arjan Nieuwlaat, Sales Education Manager

  ...

 • Wonderland

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  “Hier is serieus goed over nagedacht“

  Dennis van Morsel, L&D Manager

  ...

 • Wonderland

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  “Ik vind ze gewoon briljant”

  Jan van Soest, L&D Manager

  ...

 • Wonderland

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  “ELAUNCH is werkelijk een innoverende, meedenkende en servicegerichte partner!”

  Vivian Lu, L&D Department

  ...

 • Wonderland

  Wat onze klanten zeggen

  “Wij zijn enorm enthousiast over de app en beheerdersomgeving!”

  Erik Busscher, senior account manager

  ...

 • Wonderland

  Wat onze klanten zeggen

  “De mogelijkheden in de back-end zijn innovatief en zeer eenvoudig ingeregeld. Dit maakt het zeer fijn om mee te werken.”

  Ralph Rouwen, Partner Manager Zakelijk

  Unified Retail Services

 • Wonderland

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  Wij zijn enthousiast! Zowel het onboarden van nieuw personeel als verder ontwikkelen van onze huidige medewerkers en vakbekwame managers verloopt nu gestructureerd en is laagdrempelig

  Yvette Overbeeke

  Capi